Ars Una kompakt ergonomikus mágneszáras iskolatáska Lajhár

Ars Una kompakt ergonomikus mágneszáras iskolatáska Lajhár

Ars Una kompakt ergonomikus mágneszáras iskolatáska Lajhár

18 102 Ft + ÁFA (22 990 Ft)
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A te kislányod is lelkes kiskertész, aki imád virágokat ültetni, gyomlálni, öntözni, és rajong minden kisállatért, például a sünikért is? Akkor az ARS UNA Cute and Wild mágneszáras iskolatáska lesz az ő kedvence! Könnyű, gerincbarát, szuperül rendszerezhető, ráadásul az elsősök mozgalmas mindennapjaira terveztük: tartósságára 2 év garanciát vállalunk!

Miért ajánljuk az ARS UNA Iskolatáskát?

Az Ars Una iskolatáska az elsősök gerincének is megfelelő, vastagon párnázott, ergonomikus hátkiképzéssel rendelkezik az egészséges testtartás kialakítása és megtartása érdekében.
Az iskolatáska puha vállpántjai több ponton is állíthatóak, ennek köszönhetően a táska maradéktalanul a gyermek magasságához és testalkatához igazítható.
Hátoldala teljes felületével a gyermek hátához illeszkedik, tehermentesítve ezáltal a gerincoszlopot.
Az Ars Una iskolatáskával megvalósítható a váll- és hátizmok arányos terhelése, ennek köszönhetően egészséges és kényelmes viselet a gyerekek számára.
Formatartó szerkezetének és a prémium minőségű anyaghasználatnak köszönhetően rendkívü tartós, nem kell évente új táskát venni! - Erre rendeltetésszerű használat mellett 2 év teljes körű garanciát vállalunk.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!